Hoe kunt u bestellen


Als u geïnteresseerd bent om de producten uit Bangladesh te bewonderen of te kopen, neemt u dan contact op met Joke via [telefoon] 070 - 3477620 of mail email JW Support

Vergeet niet om bij een bestelling het juiste bestelnummer op te geven. U vindt dit nummer onder de foto's van de artikelen in onze verschillende fotogalerijen (zie Menu rechts).


Extra info

Via deze site laten we weten op welke markten en braderieën de producten wordt aangeboden, maar u bent ook van harte welkom in Voorburg, waar een beperkte voorraad beschikbaar is.
Mocht u een geschikte plaats weten om de producten te verkopen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Denkt u er vooral aan tijdig te bestellen, het is en blijft een hele afstand die de producten afleggen. Maar dat weerhoudt ons er niet van, toch ?

Prijzen, betaling & levering


Alle genoemde prijzen zijn exclusief mogelijke verzendkosten. Voor kleine orders kan betaling achteraf plaatsvinden door overmaking van het verschuldigde bedrag op de bankrekening ( IBAN ):

NL18ABNA0980472938 ( ABN AMRO ) ten name van JW Support te Zoetermeer

Voor grote orders geldt dat vooraf een aanbetaling dient te worden gedaan en het resterende bedrag kan na aflevering van de bestelling worden voldaan.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat er soms kleur- of decoratieafwijkingen mogelijk zijn en dat JW Support derhalve geen verantwoordelijkheid kan dragen voor "tegenvallende" resultaten na speciale bestellingen.