JW Support


Bangladesh is nog niet platgetreden door massatoerisme.
Gastvrijheid staat hoog in het vaandel.

Ga met ons op reis naar het langste strand van de wereld of op zoek naar de Bengaalse tijger in de prachtige mangrovebossen.
GOLPATA ECO TOURS

Om de bezoekers een unieke (reis)beleving aan te bieden én om geld te verdienen voor ons opvanghuis in Savar, zijn we onder de naam Golpata Eco Tours een reisorganisatie gestart.

In samenwerking met een lokale partner zijn interessante pakketten samengesteld, zodat een ieder keuzevrijheid heeft in het gebied dat je wilt bezoeken en hoe lang je er wilt blijven.

Natuurlijk hebben we veel aandacht voor duurzaamheid, bescherming van de natuur en betrekken we zoveel mogelijk de lokale mensen bij onze activiteiten.

Denk aan een bezoek aan het zuidwesten: heuvelachtig gebied, waarin je kunt wandelen en onderweg authentieke dorpjes en hun bewoners kunt bezoeken. Of een tocht met een ecovriendelijke boot door de Sunderbans in het zuidoosten met tal van vogels, herten en wellicht de enige echte Bengaalse tijger. In het Noordwesten bevinden zich tal van theeplantages en is een avontuurlijke wandeling door één van de nationale parken mogelijk.

Misschien vind je het leuk om bij een gastgezin te wonen (Community Based Tourism). Je draait mee in het dagelijks leven van je gastheer/gastvrouw en zij laten je de mooiste plekjes in hun omgeving zien.

Wellicht vind je het interessant om onze projecten te bezoeken om te zien wat we met de steun van onze donateurs bereikt hebben en waarom voortzetting zo belangrijk is. Afsluitend nog een paar dagen relaxen aan het langste strand van de wereld in Cox’s Bazar.

Neem contact op voor meer informatie via email JW Support of telefoon : 070-3477620.

GOLPATA BED & BREAKFAST

Op 1 november 2013 hebben wij het eerste Bed & Breakfast van Bangladesh geopend. Vlakbij het vliegveld én het diplomatieke hart van Dhaka, kun je verblijven in ons gezellige B & B.

Geniet van de Aziatische sfeer in de woon- en slaapkamers, een Europees ontbijt of maak zelf je lunch/diner klaar in de keuken.

Er zijn leuke winkeltjes om de hoek, een knus park op 10 minuten loopafstand en met een riksja ben je binnen 5 minuten in grootste winkelcentrum van Zuidoost Azië.

Of je kunt je boodschappen doen in één van de luxe supermarkten of een hapje eten bij één van de expatclubs.


Een tweepersoonskamer kost $ 35 (2800 Bangladeshi taka), een éénpersoonskamer kost $ 25 (2100 Bangladeshi taka) per nacht.

Voor reserveringen of uitgebreide informatie neem contact met ons op via email Golpata.com