Contact

Contact

Telefoon

Email

Inschrijving Kamer van Koophandel onder nr. 27290708

RSIN : 817368085

secretariaat
Lichtgroen 38
2718 HA Zoetermeer

Joke Wittekoek

De initiatiefnemer en voorzitter is Joke Wittekoek, die altijd klaar staat om de medemens, waar nodig, te helpen en te steunen. In combinatie met vele reizen heeft dit een aantal mooie vriendschappen opgeleverd, waarbij wederkerigheid centraal staat. Als je iemand met respect behandelt en steunt waar nodig, word je er allebei rijker van. Denk hierbij niet aan materiële rijkdom, maar aan levensvreugde.

Daniëlle van Dijk

Daniëlle is al jarenlang een goede vriendin van Joke en heeft al heel veel initiatieven langs zien komen en op haar eigen bescheiden manier gesteund. Toen ze werd gevraagd om mee te gaan doen in de stichting hoefde ze dan ook niet lang na te denken. Het secretariaat is bij haar in goede handen.

Johan van Bruggen

Johan is de penningmeester van JW Support. Door zijn jarenlange ervaring als “financial controller” kan hij een waardevolle bijdrage leveren aan de rapportage en verslaglegging van onze stichting. Hij vindt het omgaan met mensen uit andere culturen fascinerend en uitdagend. De mix van verschillende gedachten, regels en uitvoering ervan maakt dit werk voor hem bijzonder interessant.

Nanda Groenendijk

Nanda was voor werk en vakantie in Dhaka en heeft daar Joke ontmoet.  Onder de indruk van het werk van JW Support heeft ze zich bij ons aangesloten voor het bijhouden van de website en acties ondernemen zodat meer kinderen kans krijgen voor een betere toekomst. “ik ben zo gezegend, en wil graag tot zegen zijn voor mijn naaste”

De bestuursleden krijgen voor hun werkzaamheden geen financiële vergoeding; vanzelfsprekend zullen aantoonbare gemaakte kosten zoals kantoorbenodigdheden, operationele kosten, reiskosten e.d. worden terugbetaald.

Contactgegevens

Contactgegevens

Social media